Referenties van Clown Zassie Entertainment

In de loop der jaren heb ik als Clown Zassie, Sjaak de Piraat en Jerry de Ballonheer opgetreden voor heel veel bedrijven, instellingen en organisaties. Hieronder een kleine greep uit de enorme berg opdrachtgevers van de afgelopen jaren. 

 • Doe een Wens Stichting
 • Dupont
 • Gemeente Papendrecht
 • De Helderse vallei
 • Ikea
 • Kia van der Linden
 • Gemeente Ridderkerk
 • Fortis Bank
 • Hoogvliet Supermarkt
 • Loods 5
 • Leen Bakker
 • Diverz Welzijnsorganisatie
 • Veilig Verkeer Nederland
 • Gemeente Rotterdam
 • Marktplaats.nl
 • Universitair Medisch Centrum Utrecht
 • Thuiszorg Rotterdam
 • Alliance Apotheek
 • Amigo Produkties
 • Volvo Servicecenter
 • Scouting
 • Ordentall
 • Damen Shipyards
 • Aafje Thuiszorg
 • Visser & Smit Hanab
 • Ernst & Young
 • Van der Valk Hotels
 • Ohio Music Service
 • Portaal
 • Mourik Bouw
 • Wasko Kinderopvang
 • Charles Vögele modezaken
 • Boots Apotheek
 • Droogdok Jan Blanken
 • Feyenoord Rotterdam

Uiteraard is dit slechts een greep uit de organisaties waar ik voor heb mogen optreden en is er daarnaast nog een enorme lijst met particulieren die mij hebben ingehuurd voor kinderfeestjes, buurtfeesten, huwelijken en nog veel meer feestelijke gelegenheden.

 

Wat vonden uw voorgangers van onze diensten

Belangrijker dan te zien voor wie ik mijn diensten heb mogen vertonen is om te weten wat mensen er van vonden.
Daarom hieronder een lijst van mensen die mijn werk hebben mogen aanschouwen en wat zij er van vonden.

 

Review
Afgelopen zaterdag heb je een geweldig optreden verzorgd voor onze jarige dochter en haar medebewoners van de Blomhoeve. Zij (en wij) hebben enorm genoten en we hebben veel waardering voor je interactie met deze "speciale" groep mensen. Je kreeg het voor elkaar om iedereen erbij te betrekken; er was groot enthousiasme ! Nogmaals: heel hartelijk dank !!! Voor ons was het een 10 !!
Dineke Kodde · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 23-apr-2020
Review
Niet twijfelen, gewoon doen! Beste geld dat we ooit besteed hebben! Wij hadden Sjaak de Piraat geboekt voor het kinderfeestje van onze zoon van 5, en we kregen 7 jongetjes en 2 meiden te gast en daar kan je best je handen vol aan hebben. Toen Sjaak de Piraat binnen kwam zaten alle jongetjes ineens netjes op een rij klaar voor wat deze indrukwekkende piraat te vertellen had! De jongens hebben genoten en wat hebben ze gelachen! Erg leuke show ik raad het aan iedereen aan, deze man weet wat entertainment is!
Review
Niets dan lof! De eigenaar heeft echt hart voor zijn werk; dit merk je aan: - zijn nette en vriendelijke communicatie - het meedenken qua mogelijkheden, kleuren en formaten - het nakomen van afspraken - de nette levering / het ophalen - en de kwaliteit van de ballonnenbogen Normaal gesproken wordt de factuur vooraf gestuurd, zodat deze betaald kan worden. Dit was de eigenaar alleen vergeten... Zegt eigenlijk al genoeg... Collega's en andere betrokken gaven veel complimenten over de mooie bogen. Jerry, hartelijk dank!
Rehobothschool Ridderkerk · Ballonnenboog 7 meter (dubbele deur) · 05-apr-2019
Review
Voor het 4e jaar achter elkaar waren de glittertatoeages aanwezig bij Truckrun Rotterdam. Was weer een enorm succes. Juist de kinderen met een beperking zijn helemaal weg van het speciaal ontworpen model. Zeker een aanrader.
Stichting De AchterTuin · Glittertatoo stand · 19-dec-2018
Review
Omdat Truckrun Rotterdam dit jaar voor de 5e maal gereden werd wilde we iets extra's. Na samenspraak hebben we dat gekregen. Helaas lieten een paar ballonnen het door de kou afweten maar neemt niet weg dat het een succes was. Zeker iets om in de toekomst over na te denken.
Stichting De AchterTuin · Ballonoplating reuze doos (opblaasbaar) · 19-dec-2018
Review
Als ballonnenpiraat weer de mooiste creaties. Het was 17 maart bitterkoud en daarom weinig publiek. De kinderen die er waren zijn heel blij geworden van hun ballonnenfiguur.
Lenie van Mourik - Gemeente Papendrecht · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 20-mrt-2018
Review
Zeer professioneel Altijd op tijd Altijd een professionele kijk op de situatie. Attijd goed georganiseerd. Kortom een topper
Mariane - Fesco North West Europe · Ballonpilaar Feest · 20-mrt-2018
Review
Alles wordt afgeplakt, materialen liggen overzichtelijk klaar voor gebruik. Goede uitleg. Zeer tevreden en we hebben een mooi doek dat een plekje krijgt binnen onze school.
SBO de Kameleon · Schildermuur · 20-mrt-2018
Review
Heel goed was een super leuke show. Kids hebben genoten, leuk dat je de volwassenen er ook bij betrok. Blij dat ik je in heb ingehuurd, het was erg leuk, iedereen heeft genoten.
Crista Liesting · Clown Zassie's Kinderfeest - 2 uur · 21-feb-2018
Review
Zeer aan te raden! Goede snelle service en gemakkelijk e-mail contact! Zeer tevreden klant!
Stephanie · Logo op ballonnen · 19-feb-2018
Review
Kinderen waren 2 uur in goede handen van Sjaak de Piraat! Prima om een kinderverjaardag op deze wijze te vieren! Neemt veel zorg weg van ouders en de kinderen waanden zich even in de piratenwereld! De 20 kinderen hebben zich niet verveelt!
Marcel de Wijk · Sjaak de Piraat's Piratenfeest - 2 uur · 04-feb-2018
Review
Alhoewel we heel laat boekte is alles prima geregeld. Onze complimenten. Onze jubilarissen staan nu echt leuk op de foto's met de ballonnenboog en rode loper!
PJP van der Gracht - Sociale Dienst Drechtsteden/Drechtwerk · Ballonnenboog 6 meter (enkele deur) · 18-jan-2018
Review
Jerry kan heel goed met kinderen omgaan en weet ze te boeien; weet in heel korte tijd iets te creëren met ballonnen; complimenten
Henk Stoker - Albert Heijn Achterberg · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 09-jan-2018
Review
Aardige mensen en weten om te gaan met mindervalide kinderen. Iedereen was wederom enthousiast. Ervaring heeft geleerd dat dit op alle manieren vakmensen zijn. En ook niet beroerd iets extra's te doen zoals meedenken.
Stichting De AchterTuin · Glittertatoo stand · 01-jan-2018
Review
Wij zijn tevreden over het geheel hoe het verlopen is. Ik had de indruk dat de entertainers het zelf ook een leuke ochtend vonden bij ons!
R. Mensink - Politie District ZHZ · Schminkstand · 18-dec-2017
Review
Prima verzorgd, vlot en vakkundige man.
Eddy Verzijl · Ballonpilaar deLuxe · 12-dec-2017
Review
eerdere ervaringen mee en is goed. Goed contact op locatie.
Rianne Monshouwer - Rabobank · Ballonpilaar deLuxe · 11-dec-2017
Review
Fantastisch persoon. Goed in omgang met klanten. Kinderen, volwassenen. Prima contact
Secretariaat Sint Nicolaas · Zwarte Piet - Ballonnenpiet · 05-dec-2017
Review
Was erg goed. De kinderen zaten er helemaal in en deden leuk mee. Is wederom heel goed bevallen. Misschien volgend jaar weer.
Corrie Kocks - Rabobank Ridderkerk Midden Ijsselmonde · St. Nicolaasshow: de Pi-Pa-Pepernoten Parade · 01-dec-2017
Review
Aantrekkelijke site met goede recensies. Al voor het derde jaar op rij super tevreden! 2 jaar op rij de Pietenshow geboekt en dit jaar Sjaak de Piraat. Ieder jaar een geweldige kindershow met veel interactie met de kindjes zelf en af en toe ook leuke grapjes voor de ouders. Elk jaar weer veel complimenten! Doe zo voort!
Lotte Verheijen - drukkerij Em. de Jong · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 18-nov-2017
Review
Door eerdere ervaring geboekt. Uitstekende presentatie en contact met publiek. Ga zo door!
M vd Kamp - Defensie · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 11-nov-2017
Review
Het contact op de locatie is als zeer positief en professioneel ervaren. Goede entertainment van de kinderen. Allemaal tevreden reacties achteraf. Hele goede interactie met de kinderen.
K van der Meer - Gemeente Zoetermeer · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 01-nov-2017
Review
Super, mooie creaties, leuke grapjes kortom kinderen vonden het super!!! In 1 woord geweldig!!
Ilona Ros · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 21-sept-2017
Review
Goed en flexibel inspelen op de situatie ter plekke. Zoals gewoonlijk weer tot in de puntjes verzorgd. Precies volgens opdracht.
Leni van Mourik - Gemeente Papendrecht · Ballonslinger · 15-sept-2017
Review
De show was geschikt voor zowel de jongere als oudere kinderen doordat er meerdere lagen in zaten. Door de brede range van leeftijd die de kinderen hebben is dit voor ons ieder jaar weer een uitdaging. Fijn dat niet (alleen) de kinderen die vooraan zaten op het podium werden gevraagd. Hierdoor kwamen ook eens andere kinderen op het podium. Leuke show, dit kregen wij ook als feedback terug van zowel kinderen als ouders.
Ilse Hulman - Kinderdagkamp Diepenveen · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 11-sept-2017
Review
Super, geen sterallures, zelf mee werken, en een goed beeld voor ogen wat het doel is. Ik vond het leuk, hoorde wel terug dat het vaak iets te veel richting grotere kinderen/volwassenen grapjes waren. Ik had zelf graag iets meer film materiaal willen zien van te voren, dan kom de kwaliteit meer naar voren denk ik als de huidige trailers.
Sven · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 11-sept-2017
Review
Clown Zassie heeft de show van 2 uur gegeven op het kinderfeestje van onze zoon Dylan. Het is heerlijk om de kinderen zoveel en zo hard te zien lachen. En ballonnen zijn natuurlijk altijd leuk! Om 10 kinderen van 5 jaar 2 uur lang 'bij de les te houden' is een uitdaging, maar dat ging clown Zassie goed af. Alle kinderen waren heel enthousiast en dat hebben we achteraf ook van hun ouders gehoord. Het ging ons om de kinderen een mooie ervaring te geven en dat is goed gelukt! Je hebt goede clowns en minder goede clowns. Clown Zassie is zeker een goede clown en absoluut een aanrader!
Ronald · Clown Zassie's Kinderfeest - 2 uur · 02-sept-2017
Review
Ontzettend leuk, je had goed contact met de kinderen. Je liet de kinderen ook veel keuze. Je maakte ongelooflijk mooie, knappe ballonnencreaties. Fijn dat je zelf het initiatief nam om je te verplaatsen op de locatie. Ik kreeg veel positieve reactie op jouw optreden
Sylvia Bos - Rijkswaterstaat · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 02-sept-2017
Review
goede ervaring van college met het bedrijf, prettig / rustig met oog voor detail
Wil Bielsma - loket zwijndrechtse waard · Ballonslinger · 22-aug-2017
Review
Prima show, leuke clown ( er zat 1 meisje dat bang is voor clowns tussen maar ze heeft de hele show gewoon meegedaan). Daarbij vond ik de show van 2 uur heel gevarieerd en boeiend voor de kleintjes ! Ik kreeg terug van de ouders dat de kids zeer enthousiast en uitzinnig thuis kwamen met hun ballon. De ouders van een van de vriendinnetjes zijn iig ook geïnteresseerd voor hun eigen kinderfeestje ;-) Maar het aller belangrijkste: Onze prinses Elena heeft een fantastische verjaardag gehad en riep " ik wil clown Zassie volgend jaar weer op mijn verjaardag!" Als volwassene vond ik de show ook leuk. Top gedaan!
Thessa van Langeveld-Mastik · Clown Zassie's Kinderfeest - 2 uur · 17-aug-2017
Review
Heel erg netjes en snel, de bestelde ballonnenboog van vorig jaar wilden we weer huren en hij wist nog precies welke kleuren we hadden en hoe groot de boog moest. Wij zullen zeker volgend jaar weer gebruik maken van de diensten van clown Zassie
Monique Verkerk - Wellant College Dordrecht · Ballonnenboog 7 meter (dubbele deur) · 17-aug-2017
Review
Mooie ballonnen pilaar , en ook de 2 trosjes helium ballonnen waren top , deze bleven ook meer als een week zweven
I van de Graaf · Heliumballonnen · 10-aug-2017
Review
Heel goed. Ouders en kinderen waren meer dan tevreden. Het contact met de kinderen was heel leuk.
Vincent Kerklaan · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 10-aug-2017
Review
De kinderen hebben genoten van je optreden tijdens de opening van ons nieuwe bedrijfspand, proffesioneel en met humor!
Sylvia Bassa · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 09-aug-2017
Review
Super leuk met en voor de kids, vriendelijk en duidelijk naar de klant
Steven · Clown Zassie's Kinderfeest - 2 uur · 03-aug-2017
Review
Prettige prijs voor ballondecoratie en levering op locatie in Ridderkerk. Prima dienstverlening, indien nodig komen wij terug voor diensten.
Saskia van der Zijden - SOL netwerk - Het Geheugenpaleis · Ballonpilaar deLuxe · 01-aug-2017
Review
de kinderen vonden het heel leuk. En daar deden we het voor. Wij zijn heel tevreden en wellicht volgend jaar weer...?
Ronald Roël - Noordparkfestival Zwijndrecht · Clown Zassie's Circusmiddag · 01-aug-2017
Review
Zeer interactief, goede balans tussen druk en rustig en de kinderen waren zeer geboeid. Ook gebruikte hij leuke materialen. We zijn zeer tevreden en vonden dit een hele leuke afsluiting van het schooljaar voor de kleutergroepen. Zo fijn, dat we graag dit jaar weer hier gebruik van willen maken.
Suzanne van der Wal - Kindcentrum Amby · Clown Zassie's Kindershow · 28-juli-2017
Review
Eerdere goede ervaringen mee: erg profesioneel, erg interactief. Voor herhaling vatbaar
Anne - Tremco Illbruck · Ballonartiest & Steltloper · 01-juli-2017
Review
Mijn collega Valerie had prettig contact voor en over de boeking. Zeer goed en professioneel entertainment. Wij zouden zo weer werken met Clown Zassie en raden hem zeker aan.
Rosalie Langerak - RQP productions · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 26-mei-2017
Review
super geslaagde act met veel mooie ballonnen. Alle kinderen blij!!
Jose van Tilburg · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 21-mei-2017
Review
in een woord Geweldig !!! hij heeft twee uur lang jong en oud vermaakt met zijn kunsten !
dina van de linden · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 21-mei-2017
Review
Prima contact, Denkt mee en is flexibel. fijne samenwerking
Conny Wieinga - Pro Image Group · Heliumballonnen · 13-mei-2017
Review
Mooie nette ballonnen tegen een goede prijs en service, opstelling zoals wij het voor ogen hadden!
Danny van Luijk · Heliumballonnen · 12-mei-2017
Review
Erg goed en bovenal zeer interactief! Iedereen wordt betrokken bij het maken van een balloncreatie. Dat vinden ook wij erg belangrijk voor onze klanten, dus tot de volgende!
Bart Verhees - PartyHome Verhuur & Entertainment · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 01-mei-2017
Review
Prettig. Je weet wat je aan Jerry hebt; hij komt na wat is afgesproken. We namen voor dit event alleen diverse variaties van ballonnen af. En dat was keurig geregeld met kwalitatief goede producten.
Jos van 't Noordende - Rabobank · Heliumballonnen · 20-apr-2017
Review
Prima optreden en het paste helemaal bij de opening van de speeltoestellen. De volle 3 uur hebben er kinderen in de rij gestaan voor zeer leuke en goed uitziende ballonnen
Enrico Stout - Kv Nikantes · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 08-apr-2017
Review
Heel goed, ruim op tijd aanwezig en we mochten de spullen ook nog langer gebruiken voor een ander evenement. Zag er goed verzorgd uit. Bedankt voor de goede service.
Politie Eenheid Rotterdam · Ballonpilaar Grieks · 14-feb-2017
Review
Fijn contact, alles leek mogelijk, flexibel in ophalen en plaatsen. Gekozen voor omdat: Lokaal bedrijf, flexibiliteit en prijs.
Marloes de Groot - Schouwburg Kunstmin · Ballonpilaar deLuxe · 21-jan-2017
Review
De ballondecoratie was fantastisch!! Alle cliënten hebben na het feestje allemaal een tros mee naar hun appartement genomen! Super bedankt nogmaals!
J. de Vroed - Zorgcentrum Crabbehof · Heliumballonnen · 11-jan-2017
Review
Het was zeer geslaagd, enthousiast en vriendelijk, iedereen was zeer tevreden. De kinderen vonden het fantastisch. Voor herhaling vatbaar.
Shasha Liu - Xpress China · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 15-dec-2016
Review
Na 2 jaar de Ballonheer bij Truckrun Rotterdam gehad te hebben, hadden we nu (2016) gekozen voor de glittertatoeages. Er was een speciaal ontwerp gemaakt voor deze dag. We kunnen alleen maar zeggen, fantastisch. Ook dit is een echte aanrader.
Stichting De AchterTuin · Glittertatoo stand · 10-dec-2016
Review
Hele leuke show, kinderen waren erg enthousiast. Ook ouders hebben het als leuk ervaren!! Was erg leuk gedaan. Misschien een tip voor de volgende keer: meer interactie met de pieten in het publiek!
Femke - Rabobank · St. Nicolaasshow: de Pi-Pa-Pepernoten Parade · 02-dec-2016
Review
Leuk, vrolijk, Super. Erg ingespeeld op het publiek. Tot de volgende keer!
Linda van der Wal · St. Nicolaasshow: de Pi-Pa-Pepernoten Parade · 29-nov-2016
Review
Prettig zoals altijd. Opbouw rustig en afbouw is altijd wat chaotisch maar dat kan niet anders als sinterklaas gelijk er achteraan komt. Kinderen vonden het weer fantastisch en dat is de maatstaaf.
Rob van der Klooster - Speelpark Levenslust · St. Nicolaasshow: de Pi-Pa-Pepernoten Parade · 27-nov-2016
Review
Jerry reageerde snel op e-mails en was volledig in zijn antwoorden. Hij belde mij na boeking op en raadde mij kleuren ballonnen aan, die ik zelf niet uitgekozen had, welke dichterbij de kleuren van ons logo kwamen. En dat klopte! Ballonnenboog was prima verzorgd. Prima prijs-kwaliteitsverhouding en wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
Debbie van Eeuwijk - Stichting Waardeburgh · Ballonnenboog 7 meter (dubbele deur) · 25-nov-2016
Review
He is the best clown in the world. He is so fun. i love the balloons that he gives out
Harrison · Clown Zassie's Kindershow · 22-nov-2016
Review
Een ongelooflijk sympathieke man die zoveel geduld heeft met die kinderen en overal bij jong en bij oud een glimlach op hun gezicht tovert. Bij elk kind nam hij de tijd om er persoonlijk een kleine show bij te geven. Op en top entertainment feeling. Iedereen ook de wachtende kinderen werden erbij betrokken.
Eva Sels - BEO · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 13-nov-2016
Review
De presentatie van het geheel was prima en netjes zoals wij het hebben bedoeld. Leuke reacties ontvangen over de ballonnen. Prima bedrijf. Komen afspraken op een keurige manier na.
Reggy Kampen - JMR Auto BV · Ballonpilaar deLuxe · 05-nov-2016
Review
Zag er onwijs gaaf uit! De led lampjes hebben de hele avond gebrand. Alleen hebben we ervaren dat je de lampjes niet super goed ziet in het donker. Ze zullen wat feller moeten branden wil je er iets van kunnen zien. Dit was nu dus zonde eigenlijk, omdat je ze toch niet goed zag branden.
Femke en Ellen - Rabobank · Ballonpilaar deLuxe · 31-okt-2016
Review
Gewoon perfect tegen een redelijk prijs en de creaties zijn gewoon waanzinnig. Er gingen mensen speciaal de creaties in de auto leggen om te voorkomen dat ze voortijdig zouden sneuvelen. De kinderen (en volwassenen) hingen aan je lippen.
Nicole Tanis · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 30-okt-2016
Review
Geweldig weet de kinderen goed te bespelen. Doe ik het hem niet na.
V. Markesteijn-Stam - Bewonersvereniging De Vier Burgen · Steltloper Sjaak de Piraat · 28-okt-2016
Review
Goed hoe je aan kon sluiten bij deze gemengde doelgroep en diverse leeftijden van de kinderen die er waren je hebt ze allemaal aan je kunnen "binden". Wij maar zeker de kinderen hebben het voor deze gelegenheid als heel goed ervaren.
Anky Kersten - ASVZ · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 05-okt-2016
Review
De ballonnen hangen nog steeds aan het plafond en ook de slinger boven de balie hangt nog goede kwaliteit ballonnen
Janette - Bouwmaat Schiedam · Ballonslinger · 03-okt-2016
Review
Er werd rondgelopen, flyers uitgedeeld en er werd een praatje gemaakt. Dit was de bedoeling van de dag.
Romy Peeters - SMO Breda · Steltloper in speciaal kostuum / bedrijfskleding · 24-sept-2016
Review
Professionele performer. Goede kindervriend. Tovenaar met de ballonnen. Erg geslaagd optreden dat voor de kinderen de bruiloft nog meer speciaal maakte.
J Verwoerd · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 17-sept-2016
Review
Leuk filmpje gezien op facebook, zag er gezellig uit! Kwaliteit en dezelfde stijl mbt ballonnen als wij zelf.
Margje Meindersma - Fairytale entertainment · Clown Zassie als ballonartiest · 14-sept-2016
Review
Goede ervaringen bij eerdere activiteiten. Zoals altijd weet Jerry alle aanwezige kids te boeien
Leni van Mourik - Gemeente Papendrecht · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 09-sept-2016
Review
Heel leuk. Trekt veel publiek altijd omdat het op een leuke manier wordt gebracht. Tevreden over jullie dienstverlening.
Cees de Graaf - Overbeeke · Steltloper Gentlemen · 03-sept-2016
Review
Was bereid ( èn ook gebleken) buiten de box te kunnen/ willen (mee)denken om ook een experimenteel nog onvolledig uitgedacht evenement tot een succès te kunnen maken. Geduldig en participerend om in gezamenlijkheid tot een 1+1 = 3 te kunnen geraken ( wat ook volledig gelukt is). Precies zoals vooraf bedoeld was! en zelfs nog béter!!
Jan Verbiest · Steltloper in speciaal kostuum / bedrijfskleding · 14-juli-2016
Review
Prettige en efficiënte samenwerking. Er werd meegedacht over de opstelling ter plaatse en een verplaatsing van de ballonnenboog was geen enkel probleem.
Iris Geenen - Da Vinci College · Ballonnenboog 6 meter (enkele deur) · 05-juli-2016
Review
Een leuk onderdeel, voor ons jammer dat er maar 1 frame was, we hadden nog wel 2 doeken willen maken. Wel erg blij met de oplossing om deze dubbelzijdig te spannen zodat we twee mooie doeken hadden aan het einde van de middag! Duidelijke uitleg, vlotte opbouw en goede tips die meegenomen konden worden voor degene die dit onderdeel begeleidde. Prima service en contact, zowel vooraf als tijdens het brengen/halen
Gonneke - Wasko · Schildermuur · 25-juni-2016
Review
Zeer plezierig contact, maar vooral hoe Jerry omgaat met de kinderen en het publiek! Vrolijk, blijft enthousiast en geeft ieder kind aandacht, hoe lang de rij ook is, er is geen stress. Geweldig.
Jesca Strien - de Samenwerking · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 18-juni-2016
Review
Het optreden was een mooie aanvulling op de open dag. Er werden mooie balloncreaties gemaakt.
Carola Stougie - Wilgenrijk · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 11-juni-2016
Review
Al jarenlang goede ervaringen met Clown Zassie Entertainment, Jerry is een vrolijke vent, heeft veel oog voor de kids en nog steeds betaalbaar
Lisette Human - Gemeente Papendrecht · Schildermuur · 08-juni-2016
Review
Het effect van de harten was precies wat ik ervan verwacht had. Heel mooi en feestelijk!
Hennie Hordijk · Ballonnenhart · 31-mei-2016
Review
Hij komt al jaren bij ons. En altijd weer gaan we lachend naar huis. Rasartiest, vriendelijk, betrouwbaar, netjes op tijd. Kortom: willen hem steeds terug! Alweer een prima middag gehad met Jerry. Hij kletst 3 uur achter elkaar, vergeet zijn pauze en blijft vrolijk. Altijd professioneel! Betrekt elk kind maar ook de ouders en opa's en oma's.
Lisette Human - Gemeente Papendrecht · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 31-mei-2016
Review
Wij zijn super enthousiast over Jerry! Jerry kwam binnen en ging onmiddellijk vol energie aan de slag! Hij heeft de kinderen op een enorm enthousiaste manier vermaakt. Wij zijn niet anders dan tevreden met de presentatie. Jerry heeft veel geduld met de kinderen en weet de kinderen super te vermaken. Bedankt voor je komst bij ons!
Kim van de Kasteele - Media Markt Bergen op Zoom · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 01-mei-2016
Review
Onze zoon is fan van piraten daarom hebben we gekozen voor sjaak de piraat. Was heel goed, de kinderen hebben erg genoten!
Jessica Verlaar · Sjaak de Piraat's Piratenfeest - 2 uur · 23-apr-2016
Review
Geweldig, ondanks dat het 20 uur s'avonds was werd ik super gezellig en aardig te woord gestaan. Informatie werd duidelijk verstrekt en gaf goede tips en advies. Nogmaals, goede service, korte lijnen en wat ik wenste werd geleverd en geregeld! Mocht ik ooit nog iets nodig hebben kom ik zeker terug.
Hilde Bowman - Bowman Chiropractie · XXL schaar · 23-apr-2016
Review
Luisterde goed naar de wensen. Alle kinderen waren enthousiast, goede ervaring. Zeker nog een keer contacten
Angela van Beek/Miranda Slechte - Page Group · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 18-apr-2016
Review
Opbouwen en afbouwen ging erg snel klanten en collega's hebben daar totaal geen last van onder vonden. De dienst was top . We zullen in de toekomst zeker weer contact opnemen ivm ballonnen. top service !
W Mandiraci - Bouwmaat Dordrecht · Ballonnenboog 7 meter (dubbele deur) · 05-apr-2016
Review
Op aanbevelingen van iemand bij jullie terecht gekomen. Prima werk afgeleverd: mooie groen/witte ballonnen 40
ZLTC Ter Steeghe · Balloncijfer / ballonlogo · 19-mrt-2016
Review
Medewerkers en klanten vonden je echt een artiest! Erg leuk! Veel interactie met kinderen en daar gaat het om. Was erg over je te spreken. Ga je zeker nog een keer inhuren.
Jelle de Beer - SNS Bank · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 12-mrt-2016
Review
Zowel Cafe Ligthart als CS de Biesboschrakkers vonden het een geslaagde middag met veel aandacht voor de kinderen. Alle kinderen waren geboeid aan het luisteren (zeker voor een carnavalsmiddag). Veel positieve reacties gehad van ouders.
Cafe Ligthart en CS. de Biesboschrakkers · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 03-mrt-2016
Review
Super leuk gedaan. Het feestje was zeker geslaagd met Jerry de Ballonnen-heer. Heel erg bedankt. De kinderen hebben gelachen,genoten en ook zeer tevreden met hun ballonnen-wens
Renate · Feest met Jerry de Ballonheer - 1 uur · 03-mrt-2016
Review
Goede afstemming vooraf en flexibele opstelling, goede presentatie. Mooie aanvulling. Volwassenen zijn in eerste instantie toch meer aan het toekijken of hebben het niet door. Zodra ze mensen met ballonnencreaties zien lopen worden ze nieuwsgierig.
Angelique Martens - Gemeente Waddinxveen · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 15-dec-2015
Review
Hebben deze in 2014 ook bij ons evenement gehad en is gewoon geweldig. Wat hij doet met ballonnen en hoe hij met de kinderen (met beperking) omgaat. Schitterend. Is zijn geld zeker waard en aan te bevelen voor uw feestje. Heb hem nu 2x bij ons evenement gehad en beide keren alleen maar lovende woorden en blijde kinderen. Geweldig.
Erna de Vos - Stichting de Achtertuin · Dickens-stijl Ballonartiest · 12-dec-2015
Review
Prima verlopen, kleuren waren uitstekend evenals de bijpassende pionnetjes. Graag volgende keer weer.
Tiny Stigter · Ballonnenboog 6 meter (enkele deur) · 13-nov-2015
Review
Zeer levendig, anders dan anders, een echte publiekstrekker. Spreekt mensen aan, trekt de aandacht van omstanders. Zou ben een ander evenement, Jerry de Balonheer zeker weer boeken
Mandy Spierenburg - SNS · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 31-okt-2015
Review
Ik wilde een all-in-one evenement en niet bij verschillende mensen, dus zowel de ballonnen, loper, activiteiten enz. Was een leuke show met de ballonnen artiest, het schminken was leuk en de suikerspinnen was ook goed. Zeer goed, professioneel en leuk bedrijf die mee denkt.
Mark van der Donk - the Candy Factory · Ballonartiest, Suikerspinmachine & Schminkstand · 24-okt-2015
Review
Helemaal geweldig, jong en oud hebben fantastisch genoten, iedereen heeft het er nog over ondanks dat het alweer enkele weken geleden is. Goede interactie, iedereen was gebiologeerd
Willemijn · Sjaak de Piraat's Piratenfeest - 1 uur · 04-okt-2015
Review
Bij jullie gekomen via mond op mond reclame. Netjes en accuraat geregeld.
Winkelcentrum Kleyburgplein · Ballonpilaar deLuxe · 01-okt-2015
Review
Kinderen hebben enorm genoten van het zandschilderen, leuke activiteit. Zoals altijd nu ook alles weer goed verlopen
F. de Wit - Teamwijkidee3vliet/t Zand · Zandtekeningen maken · 01-okt-2015
Review
De afspraken zijn correct nagekomen. Op en afbouw was goed. Algemene mening: prima
Barbershop van der Steen · Ballonpilaar deLuxe · 29-sept-2015
Review
De show was erg leuk gedaan. De kinderen hebben genoten. Hij nam klein en groot publiek mee tijdens het maken van veel verschillende voorwerpen.
Anne Rink - WSV Herkingen · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 26-sept-2015
Review
Helemaal super!!!! Hele leuke opbouw in de show. Leuke grapjes. Kinderen gingen er helemaal in mee. Een top middag! Hard werkende mensen, veel gezelligheid, altijd een glimlach op het gezicht. Geweldig!
Nanda Langenberg - Agrarische Dagen Franeker · Sjaak de Piraat's Piratendag · 16-sept-2015
Review
We waren zeer tevreden. De kinderen vonden het geweldig. 10 op 10! De kinderen en volwassenen waren zeer enthousiast.
Eva Sels - BEO BVBA · Ballonartiest & Schminkstand · 13-sept-2015
Review
Uit de kunst. Ging op in zijn werk en zorgde voor een lach op ieders gezicht. Wist zich goed te presenteren (netjes als ballonnenheer gekleed) en zorgde voor mooie creaties die iedere keer weer als verrassing werkte voor de doelgroep. Hield zowel contact met de kinderen als met de ouderen. De grappen kwamen ook bij de ouders aan. Zeker opnieuw een aanrader, zou zeker opnieuw Jerry boeken voor een nieuwe opdracht !
Manouck Kwakernaat - Manouck Events · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 12-sept-2015
Review
De decoratie voldeed volledig aan onze verwachting, ook het feit dat wij het ballonnen- hart 's avonds op het feest nog konden gebruiken was een groot succes.
Erna Groot · Ballonnenhart · 10-sept-2015
Review
echt super de kinderen vonden het geweldig en de ouders idem! volgende keer weer :-)
J. vd Graaf - SNS Statenkwartier · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 05-sept-2015
Review
er werden prachtige balonnnencreaties gemaakt. Duurde voor de allerkleinsten soms wel wat lang.
Helen Hijstee - Partou Kinderopvang · Nar Jeroen van Toen Ballonartiest · 21-aug-2015
Review
De show van Sjaak Piraat was er leuk. De kinderen waren erg enthousiast. Het was een superleuke show. Zelfs de wat oudere kinderen vonden het erg leuk. Zeker aan te bevelen!
Janneke Maas · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 05-aug-2015
Review
de ervaring was geweldig!!! Alles wat ik wilde is ook na overleg goed uitgevoerd. Goede service en kwaliteit, ook de vriendelijkheid was top!! Top!!! Bedankt voor alles en de goede service Tot de volgende keer!!
Belkis Dirksz · Balloncijfer / ballonlogo · 29-juli-2015
Review
Erg leuk! collega's waren vooral onder de indruk van de ballon kunstwerkjes. Clown Zassie is erg leuk met kinderen maar ook met volwassen. Ik vond het een geslaagde middag, je hebt de verwachtingen helemaal waar je gemaakt!
Dagmar Houweling - Pointlogic Development BV · Clown Zassie als ballonartiest · 10-juli-2015
Review
Jerry maakt er echt een show van! Heel erg goed. Het is niet altijd makkelijk om met onze cliënten om te gaan. Bij Jerry was het of hij niet anders deed. Erg leuke interactie met onze cliënten en andere bezoekers. Van ouders en cliënten heb ik heel veel leuke reacties gekregen. Het was echt een succes. In de toekomst ga ik zeker nog een beroep op Jerry doen.
Fred Uittenbogaard - SEIN · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 04-juli-2015
Review
Wij waren echt super tevreden over de voorstelling. Ook erg leuk dat er een aparte voorstelling was voor boven en onderbouw! Nogmaals reuze bedankt voor de fantastische ochtend!
M. Smit, CBS Oud Zandbergen · Sjaak de Piraat's Scholenarrangement · 02-juli-2015
Review
Leuk, de mensen hadden het naar hun zin en bleven 'hangen' om naar alle mooie creaties te kijken.
M. Rink - Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 26-juni-2015
Review
De boog zag er goed uit. Hebben ook veel reacties erop gehad. Nogmaals bedankt!!
Speeltuin Victorie · Ballonnenboog 6 meter (enkele deur) · 26-juni-2015
Review
Top, prima! Keurig op tijd aanwezig en startklaar. En het belangrijkste: zelfstandig! Als organisator heb je op zulk soort momenten veel dingen aan je hoofd. Wanneer iemand dan zijn eigen (en goede) weg vindt, is dat perfect. Presentatie ontzettend leuk! Perfect voor de doelgroep. Kritisch als ik ben, heb ik er weinig op aan te merken. Absolute een garantie voor een mooie toekomstige nieuwe samenwerking!
Rutger Hoogerwerf - Buro Ruw · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 18-juni-2015
Review
Zeer goed! Mocht ik ooit nog een dergelijk entertainment nodig hebben, dan schakel ik jullie per direct weer in.
Chantal van Groezen - Visser & Smit Bouw · Ballonartiest & Schminkstand · 13-juni-2015
Review
via collega gehoord dat dit zeer leuk was, op internet zag de inhoud er ook prima uit. Zeer goed! was een topfeest!
Marleen van Breugel · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 20-mei-2015
Review
keurig verzorgd en het bleef alledrie de dagen kwalitatief goed. Erg tevreden
M. de Zwart - Drogisterij de Zwart · Ballonnenboog 7 meter (dubbele deur) · 22-apr-2015
Review
Keurig verzorgd en het bleef alledrie de dagen kwalitatief goed. Erg tevreden
M. de Zwart - Drogisterij de Zwart · Ballonnenboog 6 meter (enkele deur) · 22-apr-2015
Review
Wij hebben altijd goede ervaringen met Clown Zassie Entertainment. Hij stelt ons nooit teleur. Kids genieten volop. Ook deze keer weer een super-feestje verzorgd voor onze jongste zoon dit keer als Sjaak de Piraat. Kids vinden het geweldig, van het goochelen tot de grapjes tot de ballonnenshow. Top@!!!
Mirjam Rentenaar · Sjaak de Piraat's Piratenfeest - 1 uur · 15-apr-2015
Review
Leuke figuren werden gemaakt. Vele figuren waren nog nooit eerder gezien door velen van ons. We waren onder de indruk.
Anouska van Putten · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 07-mrt-2015
Review
Geweldig...zelfs volwassenen vonden het leuk! Kinderen hebben genoten....Erg leuk....niet te kinderachtig. Gewoon lekker recht voor raap.... Ik zit te denken om bij mijn andere zoon je weer in te huren ;-) Dan wel wat anders maar zijn vast mogelijkheden. Verder ga je zeker opdrachten krijgen van kennissen om ons heen...de eerste heeft al geboekt.
Carolien Bravenboer · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 20-feb-2015
Review
Op vrij korte termijn nog geregeld, Zag er op de site erg goed uit. Zeer goed, voor herhaling vatbaar
Heike Jabs - GroenWest · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 24-jan-2015
Review
Op korte termijn nog geregeld. Opbouw en presentatie zeer goed, voor herhaling vatbaar
Heike Jabs - Groenwest · Ballonpilaar deLuxe · 24-jan-2015
Review
Prima kon goed inspelen op het publiek. Was een gezellige avond namens ons en de cliënten hartstikke bedankt
Mevr. Hartmann - ASVZ · Zwarte Piet - Ballonnenpiet · 05-dec-2014
Review
Voor kids en volwassen geweldig. Kinderen een uur lang scherp houden is een kunst, Sjaak de Piraat kan dat
Vincent - 't Kloosterblokje · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 03-dec-2014
Review
Kinderen en ouders hebben zeer genoten van de show, houd de attentie van de kinderen goed vast. Zeer vriendelijk en professioneel geeft meerwaarde aan een feest.
Rob van der Klooster - Speelpark Levenslust · St. Nicolaasshow: de Pi-Pa-Pepernoten Parade · 30-nov-2014
Review
Ik heb het als een leuke show ervaren. De kinderen waren erg enthousiast. De enige terugkoppeling die ik kreeg is dat sommige kinderen het jammer vonden, dat zij zelf niet mochten kiezen wat zij wilde hebben. Ze konden alleen een kleur van een ballon kiezen.
Leontien Barendregt - Korevaar van Dijk Letselschade · Zwarte Piet - Ballonnenpiet · 27-nov-2014
Review
Heel erg leuk, de kinderen waren allemaal betrokken en enthousiast.
Joke Steenbrugge - SteBru Bouw · St. Nicolaasshow: de Pi-Pa-Pepernoten Parade · 22-nov-2014
Review
Denkt goed mee met je wensen, geeft goed advies, helemaal geweldig! Wij zijn dik tevreden en weten je in de toekomst zeker te vinden!
Fam. Vietsch · Ballonnenboog 6 meter (enkele deur) · 14-nov-2014
Review
Gekozen vanwege zijn uitstraling. In een woord: fantastisch! Heel goed contact met publiek.
Fam. de Bakker · Clown Zassie als ballonartiest · 11-okt-2014
Review
Heel leuk, werd leuk gedaan. Veel positieve reacties gekregen! Alles goed verlopen, heb geen klachten, maar tevreden!
G. Bijlsma - Peuterspeelgroep de Notenbalk · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 09-okt-2014
Review
Twee erg leuke voorstellingen gehad van Clown Zassie op CBS de Meander. Beide leeftijdsgroepen waren van begin tot het einde geboeid. Zeker voor alle basisscholen een aanrader!
Marianne Naaktgeboren - CBS de Meander · Clown Zassie's Scholenarrangement · 08-okt-2014
Review
Super! Goede interactie met het publiek. Veel contact met het publiek. Weet in te spelen op de reacties van het publiek. Leuke grappen. Ik kan terugkijken op een geslaagd openingsevenement van het Ontmoetingshuis in Veenendaal, waarbij Jerry de Ballonheer zeker een goede bijdrage aan heeft geleverd. Wellicht tot een volgende keer!
Mylene - Stuif Entertainment · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 04-okt-2014
Review
Klant (Winkelcentrum de Crimpenhof, Krimpen aan den Ijssel) was zeer tevreden
Rene van den Eijk - VDE Promoties · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 27-sept-2014
Review
Het omgaan met de minder valide kinderen vond ik geweldig. Heel gewoon en spontaan. Deze man is zeker zijn geld waard. Voor een kinderactiviteit zou ik bijna zeggen, is hij een must. In 1 woord, GEWELDIG
Erna de Vos - Stichting DAT · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 17-sept-2014
Review
Leuk, alle kinderen, groot en klein, waren snel geboeid en blijven hangen tot het laatste moment
Angelique van der Poel · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 17-sept-2014
Review
Perfect grote meerwaarde aan de opening van de miniwoning. Snel en vakkundig!
J.M. van Wijgerden - Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid · Ballonnenboog 6 meter (enkele deur) · 13-sept-2014
Review
Onze klant heeft een topdag gehad! Ze waren erg tevreden over alles, geen puntjes van kritiek! Jij kreeg als compliment dat de balloncreaties fantastisch waren! Gelukkig heb ik er zelf ook een paar kunnen zien en ook ik vond ze erg mooi! Dus heel erg bedankt voor het mede succes van deze dag!
Margje Moonen - Rofra · Ballonartiest & Schminkstand · 07-sept-2014
Review
Heel goed. Was sprake van stug publiek, maar hij wist ze op zijn eigen manier te ontdooien. Prettige samenwerking, rapportcijfer: 10
Marleen Polderman - Overbeeke & van Dijke · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 06-sept-2014
Review
Clown Zassie heeft een optreden voor de verjaardag van onze kinderen verzorgt, groepje kinderen varieerend in de leeftijd van 2 tot 14 jaar. Iedereen vond het leuk en was geboeid tot het eind, evenals de volwassen. Echt een aanrader! We hebben genoten waarvoor dank!
Jacco En Karen Korpershoek-Ton · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 19-juli-2014
Review
Mooie ballonnenboog en snel in elkaar gezet. Bedankt voor de mooie boog! En misschien tot de volgende keer.
Ruby · Ballonnenboog 7 meter (dubbele deur) · 28-juni-2014
Review
Een afwisselende show, waarbij de kinderen zich geen moment verveeld hebben! 2 prima voorstellingen aangepast aan de leeftijd van de kinderen.
Elly Potter - Violenschool · Clown Zassie's Scholenarrangement · 25-juni-2014
Review
Heel erg leuk! Oud en jong hebben een super leuke middag gehad. Complimenten voor Jerry! Goede timing, grappig.
Carmen van der Heijde · Feest met Jerry de Ballonheer - 1 uur · 01-juni-2014
Review
Prima! Ook als de kinderen (jongens) even ondeugend werden heeft de Clown dit prima opgelost zodat het programma doorgang kon vinden.
Hekkert · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 21-mei-2014
Review
Uitstekend, de kinderen waren dol enthousiast. Perfect en aanrader voor iedereen
familie de Ruijter · Feest met Jerry de Ballonheer - 1 uur · 11-mei-2014
Review
zeer goed, heel goed met de kinderen. Duidelijke meerwaarde van de artiest op onze koningsdag
Rob van der Klooster - BSV Levenslust · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 26-apr-2014
Review
De presentatie en show was heel leuk. kinderen vonden het geweldig. De ballonnen die de kinderen kregen waren geweldig en heel mooi, maakte het plaatje voor onze kinderen wel compleet.
B. Koevoet - KDC de Pompon · Clown Zassie's Kinderfeest - 2 uur · 18-apr-2014
Review
Kinderen hebben zich geen moment verveeld. Ze werden helemaal meegezogen in het verhaal. Bange kinderen werden met rust gelaten. Kinderen met een grote mond kan Sjaak ook heel goed mee omgaan. Sjaak maakt geweldige ballonfiguren. Zijn bezoek maakte een feestje met 12 kinderen heel eenvoudig. Hij was elke euro waard!
Lesley Harteveld · Sjaak de Piraat's Piratenfeest - 2 uur · 16-apr-2014
Review
uitstekend! amusant, grappig, sensationeel, gevarieerd. alles was exact, heel erg bedankt!!!
Judit Novak-Presing · Sjaak de Piraat's Piratenfeest - 1 uur · 12-apr-2014
Review
De balloncreaties waren PRACHTIG! Ik zou het aanraden voor ieder kinderfeest! De speciale aandacht die Jerry aan de kinderen gaf, de humoristische opmerkingen en de prachtige balloncreaties zorgde ervoor dat kinderen zich speciaal voelden. Stuk voor stuk liepen ze met een grote glimlach weg. Al met al was het een leuke middag, met geweldig entertainment van kwalitatief hoog niveau. Dankjewel!
Linda van Zanten - Juridisch Loket · Ballonartiest & Schminkstand · 10-apr-2014
Review
Top. Hele goede interactie met publiek en prachtige snelle creaties, Was top en zal hoogstwaarschijnlijk volgend jaar weer herhaald worden!
Maarten van Rijn - CSU · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 14-dec-2013
Review
Onze klant, De Jaarbeurs, was tevreden over je optreden. Bedankt hiervoor.
Review
Zeer goed, mag gerust nog eens terugkomen! Opbouw was snel en zonder hinder.
Peter van Lent - PV Tata Steel · St. Nicolaasshow: de Pi-Pa-Pepernoten Parade · 23-nov-2013
Review
Ik vond het een hele leuke show en de kinderen vonden het ook allemaal erg leuk! De kinderen werden echt betrokken en mochten mee doen met verschillende dingen.
Iris Blom - Motion10 · St. Nicolaasshow: de Pi-Pa-Pepernoten Parade · 23-nov-2013
Review
Fantastisch. Feestende studenten in plaats van kleine kinderen, maar de omgang was goed. Veel positieve reacties ontvangen en veel mooie creaties gezien.
Stichting Aquavaganza · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 23-nov-2013
Review
Wij hadden al twee optredens gezien en de keuze was dus snel gemaakt. Heel goed en ging leuk met de kinderen om. Ze hebben het er nu nog over.
Annemarie van Helden · Sjaak de Piraat's Piratenfeest - 1 uur · 13-nov-2013
Review
Top! Kinderen vonden het erg leuk, deden enthousiast mee, leuke interactie.
Ingrid Veenstra - Dorpsfeest Jubbega · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 14-sept-2013
Review
Heel erg leuk. Je moest wel even blijven staan om te kijken. Dank voor de fijne samenwerking die dag. Dankzij jou hebben wij een zeer geslaagde dag gehad. Een 10 heb je zeker verdiend!
Marleen Polderman - Overbeeke & van Dijke · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 31-aug-2013
Review
Erg leuke act voor zowel de kinderen als vrijwilligers voor een betaalbare prijs. Niet alleen de kinderen maar ook de vrijwilligers hebben zich prima vermaakt
Tineke van den Hoek - KVW Reeshof Tilburg · Clown Zassie's Kindershow · 09-aug-2013
Review
Geweldig! Mooie voorstelling, veel interactie. Nog nooit zo'n succesvol theater gehad.
Janneke van Helvoort - Wonderland Oisterwijk · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 02-aug-2013
Review
Zeer tevreden, leuke reacties van uit de vereniging. Heel erg leuk en geduldig met publiek.
Jeugdcommissie DVO · Clown Zassie's Kindershow · 29-juli-2013
Review
Sjaak Piraat was een hele leuke show voor alle leeftijden. Kinderen in de Speelfabriek hebben genoten en sponsor was zeer tevreden.
Michael Ameling - Stichting Vrij Spel · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 06-juli-2013
Review
Jerry is een positieve en vooral fijne jongen om te vragen voor diverse evenementen. Komt erg professioneel over en heeft een goed verzorgde show. Neemt de tijd voor ieder kind blijft altijd netjes en beleeft. Leeft zich in de dag en houd rekening met omstandigheden zoals opkomst en het weer. Was (weer) een fijne samenwerking.
André Bockkom - Cofely · Ballonartiest, Suikerspinmachine & Schminkstand · 16-juni-2013
Review
Geweldig! Leuke interactie met de klant (de kleine bibliotheekbezoekers). Entertainend, vrolijk en de creaties waren soms adembenemend.
Esther Poelmans, Bibliotheek Rijn en Venen · Clown Zassie als ballonartiest · 06-juni-2013
Review
Snel schakelen, meedenken, schappelijke prijs en deugdelijke apparatuur. Voor herhaling vatbaar
Menno Mientjes · Geluidset voor spraak en muziek · 01-juni-2013
Review
U bent zeer goed bezig. Grote variëteit aan ballonkunst en het eeuwige geduld met kinderen
Mevr. Bastiaens · Clown Zassie als ballonartiest · 19-mei-2013
Review
Geen omkijken aan gehad. Jerry doet zijn ding gedegen en wij konden ons bezig houden met onze eigen inzet.
N. Duijvelshoff - LRCH · Ballonartiest & Steltloper · 08-mei-2013
Review
De kinderen en hun ouders hebben een hele leuke show kunnen bekijken en hebben enorm genoten. Wij als Oranjevereniging Hurwenen vonden het heel erg leuk om dit voor de kinderen te regelen.
Oranjevereniging Hurwenen · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 30-apr-2013
Review
Zeker voor herhaling vatbaar! Goede spreiding om te voorkomen dat de "haantje de voorsten" constant in beeld zijn. Gehele familie...jong en oud ....heeft genoten
J. Duijts · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 14-apr-2013
Review
Een super leuke entertainer, maakte mijn verjaardag compleet. Leuk dat de kinderen met zo'n mooie ballon naar huis gaan. Een aanrader voor iedereen.
Lisette Grootenboers · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 16-mrt-2013
Review
Wij vonden Sjaak Piraat helemaal top en zouden hem bij iedereen aanraden. We kregen de volgende dag veel reacties van ouders van de kinderen die aanwezig waren dat ze het helemaal top vonden
Mariejanne Murray · Sjaak de Piraat's Piratenfeest - 1 uur · 18-feb-2013
Review
That was perfect, exceeding our expectation, we really enjoyed. Thank you very much for such a great show.
Mehmet Buyuksalvarci · Sjaak de Piraat's Piratenfeest - 1 uur · 18-feb-2013
Review
Erg leuk, de kinderen hingen aan zijn lippen. We kregen de volgende dag veel reacties van ouders van de kinderen die aanwezig waren dat ze het helemaal top vonden. Wij vonden Sjaak Piraat helemaal top en zouden hem bij iedereen aanraden
Mariejanne Murray · Sjaak de Piraat's Piratenfeest - 2 uur · 18-feb-2013
Review
Erg leuk, mooie figuren en gevoel voor humor! Misschien iets meer afstemming op de allerkleinste, bij ons feestje vonden een paar kleintjes het in het begin een beetje eng,
Mevr. Verloop · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 16-feb-2013
Review
Het was een kei mooie show. De kinderen bleven allemaal rustig zitten en dat wil heel veel zeggen.
Marianne Warbout - CV de Lorre · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 12-feb-2013
Review
Onze kinderen hadden clown zassie al eens op een ander feest gezien en zij wilde hem graag voor hun eigen feest. Helemaal top, ga zo door, niets maar dan ook niets op aan te merken.
Rob Hermans · Clown Zassie's Kinderfeest - 2 uur · 27-jan-2013
Review
Clown Zassie is een echte professional met zowel ouders als de kinderen. Ik hoop dat er nog veel kinderen mogen genieten van de Clown Zassie ervaring
Dhr. Boddenberg · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 26-jan-2013
Review
Heel leuk, misschien gaan we je volgend jaar weer benaderen voor een optreden
Esther van der List - de Paradijsvogel · Clown Zassie's Scholenarrangement · 24-jan-2013
Review
Al met al was het een zeer geslaagd optreden. En hebben je aangeraden aan alle ouders. Wij waren erg enthousiast. Wellicht tot een volgende keer.
S. Sarian · Feest met Jerry de Ballonheer - 1 uur · 18-jan-2013
Review
Helemaal goed, de kids waren enthousiast. Hartstikke leuke presentatie! Ga zo door!
Anitavan der Voort - BarentsKrans · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 08-jan-2013
Review
Het was prima, we hebben ze echter binnen gebruikt vanwege de regen waardoor we ze nu zeker nog een keer kunnen gebruiken, ze hebben zich prima gehouden.
Saskia Cohen · Rode loper - budget · 20-dec-2012
Review
Ik heb van de bedrijfsleidster vernomen dat zowel de klanten als alle collega's erg enthousiast waren. Jouw optreden heeft bijgedragen aan een sfeervolle ambiance in onze vestiging.
Jessica van Es, V&D · Kerstman deelt zuurstokken uit · 17-dec-2012
Review
De presentatie was wat wij er van verwacht hadden, maar het hele uur was boeiend en dat kunnen maar weinig entertainers. Erg leuke show, we (jong en oud) hebben er erg van genoten
Vincent - 't Kloosterblokje · St. Nicolaasshow: de Pi-Pa-Pepernoten Parade · 28-nov-2012
Review
Een fantastische middagvullende kindershow. Leuk, interactief, gezellig, spannend. Sjaak de piraat, Pablo de papegaai, de prachtige ballonnen creaties, de kinderen en kleinkinderen van ons personeel hebben genoten!!! Nogmaals bedankt en graag tot ziens.
Arjan van der Padt - Simonis Verf B.V. / Wilbrink Molenaar · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 14-nov-2012
Review
Heel goed! Dagen erna hoor ik nog erg positieve reacties van kinderen. Vooral de grappen sloegen erg aan en de mooie creaties.
Saskia Postema · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 31-okt-2012
Review
Geniaal! Wat maakt u een geweldige figuren/beesten/dingen. Fantastisch mooi pak en ontzettend veel enthousiasme. Alleen maar positieve reacties gekregen van mensen die zich keer op keer verbaasden over uw kunsten.
Tom - Aquavaganza · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 06-okt-2012
Review
heel erg leuk voor de kinderen, uitstekende interactie met de kinderen. De ballonnenshow was werkelijk erg goed!
R.F. Domhof · Clown Zassie's Kinderfeest - 2 uur · 23-sept-2012
Review
Erg leuk en boven verwachting! Onze gasten waren echt erg enthousiast! Mochten we nog eens een clown willen boeken dan komen we zeker bij u terug!
Tessy Daamen - WZC deBreedonk · Clown Zassie als ballonartiest · 21-sept-2012
Review
Sjaak de Piraat was erg leuk, een professioneel optreden. Het decor zag er leuk uit voor de doelgroep. Kinderen waren aandachtig en lieten zich meeslepen in de piraten training! Wij vinden het zeker voor herhaling vatbaar. Dank voor de fijne samenwerking!
Yvonne Broekmeulen · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 18-aug-2012
Review
De kinderen waren dolentousiast, alsook de volwassenen. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.
Kris Vermeulen · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 17-aug-2012
Review
Professioneel en leuk met kinderen, creaties zien er erg mooi uit! Leuk gedaan, bestuur was erg tevreden. Kinderen vonden het erg leuk
Stichting vrij Spel · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 10-juli-2012
Review
Genoten van het optreden tijdens ons zomerfeest. Al verschillende keren contact gehad en optredens voor ons verzorgd en we zijn steeds weer tevreden.
Zweitse en Franny de Wit, Team Wijkidee 3Vliet/'t Zand · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 30-juni-2012
Review
Namens Cofely West industrie wil ik je bedanken voor afgelopen Zaterdag. Ondanks de redelijke lage opkomst hebben de kinderen die er wel waren genoten en de ouders vonden het erg goed verzorgt.
André Bockkom · Ballonartiest, Suikerspinmachine & Schminkstand · 16-juni-2012
Review
Gekozen omdat het er zeer professioneel uit zag. Zeer creatief en interactief met de omgeving.
S. v/d Hoek - B4kids KC Petteflet - Leiden · Clown Zassie als ballonartiest · 15-juni-2012
Review
Kinderen hadden hem al 2x gezien en vonden hem erg leuk. Zeker voor herhaling vatbaar. Veel leuke reacties.
G. Bloemhoff · Clown Zassie als ballonartiest · 03-mei-2012
Review
We komen graag bij je terug. Het zag er goed uit en je enthousiasme is groot. Je begreep precies wat we die dag wilden
Mieke Nugteren - BN Events · Steltloper Gentlemen · 14-apr-2012
Review
Heel goed. Normaal gezien zakt de aandacht van de kinderen na drie kwartier weg en dat was nu niet het geval. De kinderen speelden goed mee.
Amy Verhoeven - Damen Shipyards · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 07-apr-2012
Review
Als dank voor de grote inzet en enorme betrokkenheid werd clown Zassie gevraagd om een exclusief optreden voor de kinderen van het kinderdagverblijf te verzorgen. Hij wist zich heel goed aan te passen aan de leeftijd van de kinderen. Het was prachtig! Bij onze jarige kleinzoon heb je een onvergetelijke indruk achter gelaten. Nogmaals bedankt voor jouw inzet
Wim & Anke de Jonge · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 06-apr-2012
Review
We zijn zeer tevreden, alles was hartstikke leuk, en was zeker voor herhaling vatbaar
Jeroen Koller - C.s de Eemschuumers · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 20-feb-2012
Review
Zeer leuk leuke show, leuke interactie met de kinderen, voor herhaling vatbaar.
Mike Raadsheer - CV de Schenkeltrappers · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 12-feb-2012
Review
We zullen als Theater de Molen zeker in de toekomst weer een voorstelling boeken. De voorstelling is boeiend, educatief, grappig, interactief en voor je het weet is er een uur om gevlogen.
Theater de Molen · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 05-feb-2012
Review
Wij hadden een leuk Sinterklaasfeest met de grappige Pi-Pa-Pepernoten Parade. Reactie van veel collega's: wat een grappige en professionele Zwarte Piet!
A. Skorobogataja- Sanyo, E&E Europe BV · St. Nicolaasshow: de Pi-Pa-Pepernoten Parade · 03-dec-2011
Review
Je wist de kinderen die stonden te wachten om hun spaargeld te storten uitstekend te vermaken. Sterker nog in de meeste gevallen was de rij voor jouw mooie ballonnen langer dan de rij voor het storten. Regelmatig hoorden we de opmerking van onze klanten: zulke mooie ballonnen heb ik nog nooit gezien.
Jacqueline Streefkerk, Rabobank Merwestroom · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 12-okt-2011
Review
leuk, passend binnen thema en prijstechnisch de beste goede show, voor herhaling vatbaar
Danielle den Breejen - KDV Dikkie Dik - Alblasserdam · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 24-sept-2011
Review
De kinderen hebben genoten en alle ouders vonden het erg leuk. Volgens ons moet Jerry pijn in zijn handen hebben van het ballonnen draaien, want hij ging non-stop door! Was een zeer geslaagd optreden en we houden het in ons achterhoofd voor een volgende keer.
M. Wolthuis - Julia Schippers Internaat - Zwijndrecht · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 23-sept-2011
Review
Presentatie was goed, show was mooi, veel enthousiaste kinderen en ouders. Was een goede show, waar een ieder aardig is vermaakt met een mooi piratenverhaal. Knap om dat in je ééntje te doen.
Jeroen Hartman - Oranjevereniging Sexbierum · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 09-sept-2011
Review
Heel goede show, ging gesmeerd, kinderen bleven 2 uur lang geboeid, is knap! Wij zijn erg tevreden, kregen ook leuke reacties na afloop
Belia Ooms - Hollandsche Rading · Sjaak de Piraat's Piratenfeest - 2 uur · 27-aug-2011
Review
Geweldig! Zowel de boven als de onderbouw was erg enthousiast. Wij vonden het allemaal een fantastische show. Knap om een show te maken die aangepast werd aan de leeftijd van de kinderen.
Bianca van der Schuit, BS Het Baken - Harlingen · Sjaak de Piraat's Scholenarrangement · 21-juli-2011
Review
Voor zowel de onderbouw als de bovenbouwkinderen was het een dag om nooit te vergeten. ALLE kinderen hebben veel plezier beleeft aan de voorstelling van Sjaak de Piraat
Marjon Bioch, CBS de Horizon, Capelle a/d Ijssel · Sjaak de Piraat's Scholenarrangement · 22-juni-2011
Review
Kinderen vonden het super en hij maakt echt grote gave dingen! Super echt een aanrader!
S. Romijn, Dordrecht · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 01-juni-2011
Review
Voorstelling van Sjaak de Piraat prima en interactief met leuk intro filmpje! Voor herhaling vatbaar!
L. de Kruif, OBS Anne Frank, Gorinchem · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 27-mei-2011
Review
Wederom een perfect optreden en bij een volgend evenement zal ik altijd weer aan Clown Zassie Entertainment denken.
Leonie Smeets, Veilig Verkeer Nederland · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 27-mei-2011
Review
Je hebt de kinderen super vermaakt en de gasten waren vol lof vooral over de creatieve balloncreaties.
Dhr. van der Graaf, Zwijndrecht · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 20-mei-2011
Review
Vanaf onze kant jammer dat er niet meer kinderen aanwezig waren maar de show en het geluid waren zeer goed
Jeroen Koller - CS de Eemschuumers · Clown Zassie's Kindershow · 11-feb-2011
Review
Ondanks het bar slechte weer (glad en veel sneeuw) kwam hij opdagen. Deze Kerstman is een top artiest, komt zijn afspraken na, is heel leuk voor kinderen, absoluut geen verklede man: hij is "echt". Ten zeerste aan te bevelen!
Saskia Westerveld, Leenbakker Tilburg · Kerstman deelt zuurstokken uit · 19-dec-2010
Review
Presentatie en interactie met de kinderen was perfect. Duur van het programma was net goed zonder dat kinderen vervelend of verveeld werden. Kortom : petje af
Dow Beneluw, Terneuzen (i.o.v. JB Productions) · St. Nicolaasshow: de Pi-Pa-Pepernoten Parade · 20-nov-2010
Review
Ik heb zeer goede reacties gekregen over de interactie met het publiek. Bij een volgende open dag wil ik absoluut weer een optreden boeken!
Ilja Kok, Alliance Apotheek · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 09-okt-2010
Review
Fantastisch hoe je met de kids om gaat, goed en zeer grappig. Ik zou je zo nog een keer inhuren!
Mevr. Monshouwer, Rabobank Ridderkerk · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 25-sept-2010
Review
Prima verzorgd! We hebben ons nergens mee bemoeid en volgens ons liep het als een trein. SUPER !!
Stichting NU, Numansdorp · Clown Zassie als ballonartiest · 16-aug-2010
Review
Erg bedankt voor je leuke voorstelling, waar groot en klein van heeft genoten. Je hebt van onze opening van de tentoonstelling een groot feest gemaakt
L. Haakma, de Helderse Vallei, Den Helder · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 14-juli-2010
Review
Je bent een vakman en een kunstenaar! We hebben een top avond gehad en je was nog lang gespreksstof van de avond. Je ballonnen waren een kunstwerk en voor groot en klein een groot plezier. Het was fantastisch wat je met de ballonnen heb gedaan en hoe je de gasten vermaakt hebt. We zullen je in de toekomst zeker vaker boeken.
N. den Hartog, Zwijndrecht · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 29-mei-2010
Review
zoals je al weet hebben wij het als een prettige / goede samenwerking ervaren, dus wie weet zetten we je in de toekomst nog een keer in.
Nancy Schoonderwalt - Arke Spijkenisse · Ballonartiest & Steltloper · 12-mei-2010
Review
De kinderen waren er helemaal vol van! Ze hebben het er nu nog steeds over, en met tekeningen maken over de bruiloft tekenen ze ook de clown! Heel erg leuke interactie met de kinderen, mooie ballonnen, en een vrolijke en aanwezige verschijning, precies goed!
Mevr. van der Valk - Delft · Clown Zassie als ballonartiest · 07-mei-2010
Review
Een artiest waar je als theater trots op mag zijn, als hij bij jou theater een optreden gaat verzorgen. Het levert een volle bak op, 104 bezoekers (ons theater heeft 100 plaatsen)! Zeker voor de toekomst wordt je weer bij ons uitgenodigd.
Marion van Boxtel, Theater de Molen Beuningen · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 07-mrt-2010
Review
Het waren twee fantastische voorstellingen! Eerst de kindermiddag voor de Victorschool met Clown Zassie en de daarop volgende zondag de grote voorstelling met Sjaak de Piraat…wat hebben we genoten, ook voor volwassenen erg leuk: de tranen over je wangen. Geweldig hoe jij je eigen redde met je kleine assistent in het blauw. Kortom het is voor herhaling vatbaar niks dan lof. Nogmaals heel erg bedankt!
Marco Schelvis, CV de Vikings Noordwijkerhout · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 07-feb-2010
Review
Het waren twee fantastische voorstellingen! Eerst de kindermiddag voor de Victorschool met clown Zassie en de daarop volgende zondag de grote voorstelling met Sjaak de Piraat…wat hebben we genoten, ook voor volwassenen erg leuk: de tranen over je wangen. Geweldig hoe jij je eigen redde met je kleine assistent in het blauw. Kortom het is voor herhaling vatbaar niks dan lof. Nogmaals heel erg bedankt!
Marco Schelvis, CV de Vikings Noordwijkerhout · Clown Zassie's Kindershow · 04-feb-2010
Review
Vriendelijke en flexibele opstelling, snel opgebouwd (zag er leuk uit, er "stond" echt wat, zelfs zonder podium!), snel opgeruimd, netjes achtergelaten. Wij vonden Clown Zassie gewoon leuk en zullen hem in de toekomst zeker vaker benaderen!
L. Verboort, Gemeente Zoetermeer / Speelmeer · Clown Zassie's Kindershow · 21-dec-2009
Review
De kinderen waren erg enthousiast en vonden het jammer dat het afgelopen was, dit is altijd een goede indicatie of iets geslaagd is. Zeer goed en voor herhaling vatbaar
M. v/d Bergh, Bibliotheek Rotterdam Charlois · Clown Zassie als ballonartiest · 16-dec-2009
Review
De kinderen waren erg enthousiast en vonden het jammer dat het afgelopen was, dit is altijd een goede indicatie of iets geslaagd is. Zeer goed en voor herhaling vatbaar.
M. v/d Bergh, Bibliotheek Rotterdam Charlois · Ballonartiest, Suikerspinmachine & Schminkstand · 16-dec-2009
Review
Wij hadden een clown nodig die een show kon doen in het Engels, en het niveau van Clown Zassie was fantastisch! Een hilarische show voor kinderen EN volwassenen.
L. Boyle, Blijberg International School Rotterdam · Clown Zassie's Kindershow · 04-dec-2009
Review
Wij kunnen niets anders zeggen dan dat we super tevreden waren. De kinderen waren razend enthousiast en ook van alle ouders hebben we zeer veel complimenten gekregen. Echt top en we hopen dat we volgend jaar weer op de zelfde manier kunnen genieten.
W. Post, Speeltuinver. JOV Confusius · St. Nicolaasshow: de Pi-Pa-Pepernoten Parade · 22-nov-2009
Review
Beste Jerry, we zijn heel erg tevreden over je optreden, mochten we volgend jaar weer een autoshow inplannen hoop ik dat je weer van de partij wilt zijn.
H. van der Linden, Autoservice van der Linden · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 07-nov-2009
Review
De kinderen hebben 2 uur lang zich prima geamuseerd terwijl de ouders in alle rust konden eten. Fantastisch wat je kunt met ballonnen; top creaties. zeker voor herhaling vatbaar en goed dat je aan het eind je kaartjes hebt uitgedeeld.
Renee Lynch · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 20-juni-2009
Review
Verbazingwekkend wat een variatie en snelheid met ballonnen. Leuk om naar te kijken en ook een compliment waard dat je om alle kinderen tevreden te stellen langer bent doorgegaan. Onze dank daarvoor!!
Mevr. Ras · Ballonartiest Jerry de Ballonheer · 13-juni-2009
Review
Wij hadden al een schitterend feest met het optreden van Nick en Simon. Clown Zassie was echter een prachtige aanvulling op ons feest voor de meer dan 100 lagere schoolkinderen. Het ging vooral om het maken van balloncreaties voor kinderen. Kinderen vonden het schitterend en Clown Zassie had alle aandacht van de kinderen.
Jos Smook, Groenstichting Roozendaal, Leusden · Clown Zassie als ballonartiest · 16-mei-2009
Review
De kindermiddag op MelkwegPoP te Bleskensgraaf was een groot succes. Het drukst was het bij de ballonnenpiraat! Onze complimenten. Sjaak de Piraat heeft een zeer grote bijdrage geleverd aan onze kindermiddag. Wat een groot ballonnenartiest! Dat iemand zulke mooie dingen kan maken van ballonnen. Nogmaals bedankt, we gaan dit zeker onthouden voor een eventueel vervolg volgend jaar!
Petra Goudriaan · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 15-apr-2009
Review
Zeer creatief met de ballonnen en superleuk voor de kinderen bovendien. Fantastische entertainer die de aandacht van de kinderen (met ouders) weet vast te houden. Kortom geweldig!
Krijco Casino Zeist · Clown Zassie als ballonartiest · 20-dec-2008
Review
Perfecte performance en daarom een prima geslaagd optreden voor de kinderen waarvoor onze dank!
E. Poillot, Bedrijfschap Horeca en Catering · Kerstman deelt zuurstokken uit · 18-dec-2008
Review
Nog nooit had iemand op het feest zo'n goede ballonartiest gezien. De kinderen vonden het helemaal geweldig. Mijn dochter bijv. is nooit zo gauw vertrouwd met vreemden. Dit keer ging ze zonder moeite mee in het spel. Enorm bedankt voor de goede zorgen voor de kinderen. Ze hebben het er nu nog over.
Ritchel Schraven, ABC Consultancy · Clown Zassie als ballonartiest · 12-dec-2008
Review
We hebben een hele geslaagde ochtend gehad. De kinderen waren erg onder de indruk. Zelfs alle ouders waren tevreden over Sjaak de Piraat
Cisca Tukker, Thuiszorg Rotterdam · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 29-nov-2008
Review
Clown Zassie was op het 25 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. De ballonkunsten van hem waren ongelooflijk. Konijnen, harten enz enz. Wat een kunsten kan deze clown!!! Clown Zassie je was top. Onwijs bedankt !!!
Familie Hoek · Clown Zassie als ballonartiest · 15-nov-2008
Review
Een topartiest met een geweldige show die het jonge publiek (en hun ouders) een lange tijd geboeid kan houden
Joannie Kooyman, Hanzedagen Harderwijk · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 23-juli-2008
Review
Wij hebben genoten van de ontzettende mooie creaties die Clown Zassie maakte met zijn ballonnen. De kinderen keken hun ogen uit! (volwassenen ook) echt leuk!
Jeannette Triel, team Wijk-idee 3vliet 't 'Zand, Ridderkerk · Clown Zassie als ballonartiest · 12-juli-2008
Review
Aanrader voor je feest/festival. Hij ziet er mooi uit en maakt hele mooie aparte dingen! De kinderen hebben genoten!
Hannelore van Hamburg, JC Interval Papendrecht · Clown Zassie als ballonartiest · 28-juni-2008
Review
Direct bij binnenkomst was het door de mooie kleding direct duidelijk dat er een clown aanwezig was en hierdoor had hij al in zeer korte tijd een geweldige band met de 40 kinderen. Zeer professioneel was er aandacht voor elk kind en waren de de kinderen dolgelukkig. Een grote glimlach op elk kindergezicht zorgde voor een glimlach op het gezicht van de volwassenen waardoor hij een absoluut succes was, bedankt!
de Vuurtoren van Oostvoorne · Clown Zassie als ballonartiest · 07-juni-2008
Review
Superleuk zoals je inspeelt op de kinderen, de gesprekjes waren vaak heel grappig. Weet ze aan het lachen te krijgen en lokt ze erg uit hun tent. Weet ook met brutale aapjes om te gaan.Je hebt ontzettend mooie dingen gemaakt voor de kinderen. Je ziet wel vaker ballonnenclowns, maar niet zulke prachtige figuren. En doordat je ook nog lekker gek met ze doet, maakt dat je een echte clown bent en dat is echt super gaaf om te zien.
Groenrijk Aralia · Clown Zassie als ballonartiest · 22-mrt-2008
Review
Clown Zassie was geweldig! De kinderen hebben zich prima vermaakt en waren erg verrast door alle figuren die de clown met ballonnen kan maken. Niks was te gek. Enorm bedankt voor het gezellige entertainment.
Villa Happ Katwijk · Clown Zassie als ballonartiest · 07-mrt-2008
Review
Een superleuke show voor kids van 4 tot 10 jaar. Al direct vanaf het begin zitten ze midden in de belevenissen van Sjaak de Piraat en storten zich vol overgave in zijn avontuur. Een show met humor, lol en interactie! Zelfs de wat bange kleintjes hingen een uur lang aan zijn lippen. Top!
Stichting Jeugd- en Jongerencentrum Strijen · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 05-sept-2007
Review
Wij vonden het echt geweldig! Omdat het een kinderdag is voor de kinderen van het personeel kennen de kinderen elkaar niet goed of helemaal niet. De kinderen kwamen dan ook een beetje verlegen en stil binnen. Maar de show begon en het ijs was meteen gebroken. Dit bepaalde meteen de sfeer voor heel de dag. Die kon niet meer stuk en was zeer gezellig. Compliment voor jou want je wist de kinderen van het begin tot het eind te boeien en bezig te houden."
Angela van Gemert - Dienst Justitiële Inrichtingen · Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur · 02-juli-2007

Waarom kiezen voor Clown Zassie?

Meer dan 17 jaar ervaring

Eerlijk en meedenkend advies

Duidelijke afspraken

Constante kwaliteit: alles uit eigen beheer

Betaalbare kwaliteit, verzorgt tot in de puntjes

Lange lijst met goede referenties

Laatste klantbeoordeling

Review
Afgelopen zaterdag heb je een geweldig optreden verzorgd voor onze jarige dochter en haar medebewoners ...
Dineke Kodde · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 23-apr-2020

Clown Zassie op Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Tevreden klanten