Waarom u moet kiezen voor Clown Zassie

Redenen waarom u moet kiezen voor Clown Zassie Entertainment

Meer dan 17 jaar ervaring

Clown Zassie is al sinds 1999 actief in de wereld van het kindervermaak. In die tijd hebben vele honderden optredens plaatsgevonden voor vele duizenden mensen in binnen- en buitenland.

Als vaste kinderentertainer op een cruiseschip heeft hij opgetreden voor mensen van allerlei nationaliteiten in het Nederlands en het Engels (zowel afzonderlijk als tegelijkertijd)

Van bedrijfsfeesten tot kinderfeestjes tot festivals: Clown Zassie heeft het allemaal gezien. Clown Zassie heeft heeft opgetreden voor kinderen, senioren, vluchtelingen, mensen met een beperking en terminale kinderen.

Deze jarenlange en vooral brede ervaring maakt Clown Zassie een entertainer die de juiste toon weet te vinden en elk optreden tot een succes weet te brengen.

Eerlijk en meedenkend advies

Wat is belangrijker: Wij een optreden rijker of u een goede invulling voor uw evenement? Het klinkt misschien gek maar ik denk het tweede.

Om die reden zal Clown Zassie Entertainment graag met u meedenken om de juiste invulling te vinden voor uw evenement of feest als het gaat om kindervermaak. Ook wanneer ik vind dat het gevraagde absoluut niet past of wanneer ik het gevraagde simpelweg niet kan leveren. Mijn insteek: ik doe het alleen iets als ik het goed kan.

Alles uit eigen beheer

Alle op deze website vermelde shows, animaties en attracties worden verzorgt uit eigen beheer. Dit betekend dat mijn mensen en ik zelf optimale controle hebben over de ingehuurde diensten en de uitvoer daarvan. Daarnaast hebben wij zo ook optimale controle over de staat en kwaliteit van zowel materialen als uitvoering.

Voor u als klant betekend het tevens dat u niet meer betaald dan nodig: er zijn geen derden en tussenpersonen bij die er nog extra aan moeten verdienen.

Duidelijke afspraken

Niets is vervelender en stressvoller dan niet precies te weten waar je aan toe bent bij het organiseren van een feest of evenement. Dit geld zowel voor u als voor mij /ons. Daarom houd Clown Zassie Entertainment van duidelijke afspraken en heldere taal.

Elke boeking word telefonisch besrpoken om misverstanden te voorkomen en vragen direct te kunnen beantwoorden. Alle gegevens worden vervolgens verwerkt tot een schriftelijke bevestiging zodat de gemaakte afspraken duidelijk (en bindend) op papier staan. Tevens zorgt dit voor een extra controle laag om fouten te voorkomen.

Daarnaast kunt u 24 uur per dag op deze website precies zien wat wij van u nodig  hebben bij de geboekte dienst.

Betaalbare topkwaliteit

Clown Zassie bied topkwaliteit voor een redelijke prijs. Dit houd in dat Clown Zassie Entertainment wellicht niet de goedkoopste is... wel is hetgeen dat gevraagd word ten opzichte van de geleverde kwaliteit meer dan in orde. Een blik in de referentie lijst vol tevreden klanten bevestigd dit alleen maar.

Verzorgt tot in de puntjes

Alle gebruikte materialen van Clown Zassie Entertainment worden met grote regelmaat nagelopen op staat en defecten en worden waar nodig direct vervangen.
Alles is afkomstig uit eigen beheer en daardoor hebben wij optimale controle of alle materialen.

De gebruikte materialen en apparatuur zijn tevens van degelijke makelij en zijn veelal A-merken in hun vakgebied. Dit geld voor onze suikerspinmachine, geluidsapparatuur en zelfs ballonnen: alles is afkomstig van (wereldwijd) toonaangevende merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

De attracties van Clown Zassie Entertainment komen niet alleen met alle benodigdheden: ze worden ook altijd begeleid door iemand die hier ervaring mee heeft waardoor het draaien van de attractie voro u geheel zorgeloos zal zijn: u heeft er vanaf aankomst tot vertrek geen omkijken naar.

Grote lijst goede referenties

Een mooie foto is zo gemaakt, een leuk verhaaltje kan je ook zo schrijven... een lange lijst met goede referenties van mensen vanuit het hele land: daarvoro moet je alles wat je opschrijft ook wel waar kunnen maken.

Een kleine blik werpen op de referentiepagina van Clown Zassie Entertainment zal u laten zien dat Clown Zassie dit niet alleen doet.. hij doet dit al jarenlang!
Ook de vaak overvolle agenda is een goede indicatie dat de kwaliteit van Clown Zassie dik in orde is.

Laatste klantbeoordeling

Review
Afgelopen zaterdag heb je een geweldig optreden verzorgd voor onze jarige dochter en haar medebewoners ...
Dineke Kodde · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 23-apr-2020

Clown Zassie op Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Tevreden klanten

Aankomende optredens:

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Clown Zassie Entertainment en schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief word minimaal 1 en maximaal 6 keer per jaar verstuurd.

Contact informatie

Clown Zassie Entertainment
Kort-Ambachtlaan 42
3333 EP Zwijndrecht
Nederland

Telefoon: 078-7850467
Mobiel: 06-44446658
Email:

KvK: 24407036
BTW: NL002028740B14